Forebyg stress og opnå øget produktivitet.

Kontakt mig for at få en skræddersyet

løsning til jeres firma. Det kan både være fysiske og online løsninger.

Tilbyder både løsninger indenfor forebyggelse samt behandling

 

En succesfuld virksomhed har bl.a brug for:


  • At have en klar vision om deres mål
  • Stærk ledelse til at vejlede enkeltpersoner i retning af succes
  • Teamwork


Det lyder næsten for godt til at være sandt. Men en praksis med meditation bidrager til at gøre dette muligt. Harvard Business School har sammen med INSEAD ”Europas førende business school”, konkluderet fra deres forskning, at de to mest effektive ”business-værktøjer”, til det enogtyvende århundrede til ledere, er meditation og intuition. Fordelene ved meditation på arbejdspladsen er, at det positivt påvirker ​​virksomheden som helhed.

Den succes, som pryder jeres virksomhed, begynder med den enkelte. Potentialet for storhed, er inde i enhver person, der indser, der er uendelige muligheder rundt omkring dem, og at deres kreativitet er grænseløs. Desværre oplever de fleste individer, at deres potentiale er alvorligt begrænset af stress, som kan:


  • Blokkere kreativitet, inspiration og mental klarhed
  • Skader relationer til andre, som igen giver negativ indvirkning på teamwork
  • Forårsage søvnløshed, hvilket fører til et fald i nytænkning, inspiration og innovation
  • Forårsage angst, hvilket kan gøre det vanskeligt at arbejde på et hold, der kræver tålmodighed og samarbejde
  • Kan få enkeltpersoner til at tvivle på deres sande talenter, hvilket kan føre til begrænsende tanker og hæmme drev og lidenskab


Klarhed og fokus

Hver gang vi støder på en hindring for opfyldelsen af vores mål, mærker vi stress. Det er blevet dokumenteret, at de fleste mennesker befinder sig over for en "kamp eller flugt" i gennemsnit 12 gange hver dag. Den tilstand af "kamp eller flugt" er en akut stress-respons, der kan påvirke fordøjelsen, puls, respirationsfrekvens og den generelle effektivitet af immunsystemet. Hvis medarbejderne har travlt og blot forsøger at overleve, vil deres sind bliver tåget i alt, hvad de gør.

Det er ingen hemmelighed, at mennesket kun opererer på omkring fem procent af deres mentale kapacitet, og det undertiden ser ud, som om vi er

komfortable med denne begrænsning. Klarhed og evnen til at fokusere på mål er afgørende for succes i enhver virksomhed. Begge disse er et biprodukt af den indre ro og fred meditation bringer.

 

Øget Medarbejder Loyalitet

En virksomhed, der tilbyder meditation som en del af et medarbejder program, viser de bekymrer sig om deres medarbejdere, og vil vinde loyalitet på alle niveauer, hvilket vil resultere i mindre omsætning af personale og en øget medarbejder fastholdelse. Loyale medarbejdere vil være mindre tilbøjelige til at teste job markedet, og vil generelt være i en virksomhed i en længere periode. Loyale medarbejdere har også en tendens til at føle succes overfor deres arbejdsplads, og derfor arbejde hårdere for at opnå virksomhedens mål.

 

Forbedret kommunikation

Et klart sind vil udtrykke klare tanker.

Klar, effektiv kommunikation mellem ledere og medarbejdere er afgørende for en smidig afvikling af enhver interaktion i virksomheden. Desværre ses det, at effektiv kommunikation på alle niveauer, er et område, hvor mange virksomheder, har brug for forbedring. Klar kommunikation er et resultat af den klarhed og fokus som meditation bringer til arbejdspladsen.

 

Nedsat sygefravær

I dagens tempofyldte erhvervsliv, er der mange der har symptomer på stress. Med meditation tillader den enkelte effektivt, at håndtere stress, hvilket er med til at forbedre deres generelle sundhed, reducere deres risiko for hjertesygdomme, slagtilfælde, klinisk depression, og et utal af andre betingelser, der forårsager medarbejder fravær.

 

Øget produktivitet

Denne praksis med meditation vil bidrage til at forbedre den generelle produktivitet i virksomheder af enhver størrelse eller branche. Når man hjælper medarbejdere på alle niveauer til at håndtere deres stress effektivt, kan de fokusere mere tydeligt på deres egne mål og målene for virksomheden og kommunikere klart med de øvrige medlemmer af deres hold og produktiviteten fra medarbejderen vil forbedres. Når produktiviteten forbedres på det individuelle plan, vil den samlede produktivitet i virksomheden også forbedres hvilket fører til øget indtjening og en sundere bundlinje.

Hvorvidt en virksomhed beskæftiger 25 personer eller 25.000, kan den høste enorme fordele af at levere meditation til sine ansatte, som led i deres medarbejderudviklings program. 

Hos Mietke 

Roskildevej 46

2000 Frederiksberg

Hjemmeside: www.Hos-Mietke.dk
E-mail: anjamietke@hos-mietke.dk
Tlf: 4115 8905

Cvr.nr 36310375

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.

Godkend