Individuel Terapi

Individuel terapi er for dig der ønsker forandring til at leve dit liv med tilfredshed

Du kommer med et ønske om at noget skal forandres. Det kan være ifb. med nogle af nedenstående problematikker eller et ønske om at ændre uhensigtsmæssige mønstre, der forhindrer dig i at leve dit liv med tilfredshed. Måske oplever du ubalance i det du tænker og føler?


- Stress
- Angst
- Depression
- Efterfødselsreaktion
- Spiseforstyrrelser
- Selvværd/Selvtillid
- Ønske om forandring
- Styrke egne ressourcer


Vi tager udgangspunkt i dit behov og det der er relevant for dig. Jeg stiller relevante spørgsmål

som du besvarer i dit eget tempo. Vi sætter sammen fokus på dine ressourcer, så du når dine mål og de forandringer du ønsker.


Hvorfor gå i psykoterapi?


Der kan være mange årsager til at opsøge en psykoterapeut for, at opstarte et terapiforløb. Det er vigtigt, at spørge dig selv: Hvad ønsker jeg, ud af forløbet? Det er vigtigt fordi, at succesen mellem terapeut og klient afhænger, af dine forventninger og hvad du forventer, at ske. At opstarte terapi, kan være en værdifuld voksende og stabiliserende erfaring hvis du eks. har en konkret problemstilling, du gerne vil have bearbejdet, eller det kan være et ønske om en større personlig udvikling. Du kan gå til terapi en gang, for et par måneder eller gå i gang med en langtidsbehandling – Det afhænger, af forskellige forventninger og mål som vi afstemmer sammen.

Eksempler på, at opstarte i terapi:


  •  Mange mennesker har en tendens til at gå i terapi hvis de er under en krise. En krise er en umiddelbar trussel mod dit liv, hvor du føler dig i fare. Det kan være selvmordstanker, eller manglende evne til, at leve dit liv i en normal produktiv måde. Eksempler på, hvornår en krise kan opstå, kan være: Tabet af en dig stod dig nær at bryde op med relationer, tider med depression eller evt. kronisk sygdom. Grunden til, at gå til terapi på dette tidspunkt er at kunne stabilisere dit liv, så det ikke opleves som i nogen umiddelbar fare. Nogle gange medfører dette kun et kort besøg, hvor terapeuten bruger krisehjælp. Pointen i dette tilfælde er ikke at afdække eventuelle underliggende motivationer eller få adgang til dig for langvarig behandling, men at give intervention.

 

  • En anden årsag til at gå i terapi kan være et specifikt problem. Det kunne være søvnløshed, tøven, lave karakterer, eller endda at føle sig deprimeret. Disse problematikker kan ud over psykoterapi også indeholde en vis form for rådgivning. Her oplever personen ikke at have en umiddelbar trussel mod sit liv, men har et specifikt identificeret problem, der skal arbejdes på. Dog ses det, at et problem kan være et symptom. Et eksempel på dette kan være en person, der f.eks. har problemer i skolen. Dette kan være et resultatet af mange forskellige faktorer, såsom interpersonelle problemer, en afhængighed eller alkoholisme, en spiseforstyrrelse, etc.

   

  •  En årsag til, at gå i længerevarende terapi kunne være følelsesmæssige/sansemæssige eller adfærdsmæssige vanskeligheder. Eks. flere års vrede, at være sensitiv, manglende tillid til andre mennesker evt. opstået i din opvækst.  ·         Du behøver ikke at have et "større " problem for at gå til en psykoterapeut. Det kan være du føler dig ude af stand til at håndtere dit problem eller føler dig ulykkelig. Terapi har mange forskellige niveauer. Terapi er forpligtelsen til, over for dig selv, at forbedre din mentale sundhed.    Husk: Terapi handler om dig. 


Terapi er med til at skabe ro og balance, samt fred i krop og sind.

Terapi styrker din opmærksomhed og dit nærvær, i enhver relation.Du kan købe en session under fanen webshop.


Ved klik på kontakt knappen vil du blive omstillet til en kontaktformular så vi kan aftale yderligere inden opstart.


Hos Mietke 

Roskildevej 46

2000 Frederiksberg

Hjemmeside: www.Hos-Mietke.dk
E-mail: anjamietke@hos-mietke.dk
Tlf: 4115 8905

Cvr.nr 36310375

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.

Godkend