selvværdsworkshop til unge

De fleste forældre har prøvet at have ondt i maven med en fornemmelse af at ens barn ikke trives. Måske har du lagt mærke til at dit barn dømmer sig selv meget hårdt og til tider er meget selvkritisk.

Mange unge går rundt og har et lavt selvværd. Grundlæggende set betyder det, at han/hun ikke synes at man er lige så værdifuld som andre mennesker, og at han/hun føler at alt det man siger og gør enten er dårligere eller dummere, end hvad andre gør.


Hvorfor er det vigtigt med et sundt selvværd?


Det er vigtigt, da et sundt selvværd forebygger nedsat trivsel og bl.a. sygdomme som spiseforstyrrelser, selvskader, depressioner, OCD og social angst.


Det jeg ønsker at skabe på sådan en workshop er, til at starte med, at det unge menneske får en ide om at han/hun ikke er alene.

Vi vil have dialog omkring bl.a. medier, kropsidealer, følelser, tanker og hvordan vi udtrykker os. Men også omsorgen for os selv, respekten og forståelsen.

Vi arbejder i grupper netop for at styrke vores sociale færdigheder. Hvordan taler vi til hinanden, passer på os selv og respekterer de andre på samme tid.


Jeg brænder for, at støtte unge mennesker på deres vej, til et sundt selvværd og se deres arme højt i vejret, når de forlader workshoppen, lidt højere end de var da de kom. Workshoppen foregår i hyggelige og trygge rammer, med plads til sjov og ballade.
Workshops deles op i aldersgrupper:


  • 10-12 år
  • 13-15 år
  • 16-18 år


Workshoppen varer 1½ time over 6 gange.


Workshop aftales efter behov og når der er samlet 6 pers.

Skriv hvis dit barn skal med næste gang.

Hos Mietke 

Roskildevej 46

2000 Frederiksberg

Hjemmeside: www.Hos-Mietke.dk
E-mail: anjamietke@hos-mietke.dk
Tlf: 4115 8905

Cvr.nr 36310375

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.

Godkend